Financieel

Het maken van een Financiële Portefeuille - Wat Is Het?

Veel mensen zijn verbaasd om te ontdekken dat veel van de belangrijkste financiële beslissingen die ze maken elke dag eigenlijk weinig te maken met hun eigen financiën. Integendeel, de belangrijkste determinanten zijn vaak een kwestie van persoonlijke voorkeur, of misschien een eenvoudige beslissing op basis van wat je gelooft om de juiste beslissing voor uw behoeften en voorkeuren zijn.

Een van de belangrijkste factoren in uw financieel plan is uw beleggingsportefeuille. Hoewel dit lijkt alsof het iets om te vermijden worden, kan het eigenlijk heel eenvoudig om overbesteding als je jezelf toestaat om te verleiden tot de verkeerde financiële programma's. Uw totale financiële portefeuille moet voldoende beurs voorraden bevatten om u financieel stabiel en duurzaam te maken.

Het is heel moeilijk om een ​​nummer op de hoogte van de aandelenmarkt die men kan hebben gezet, maar de vuistregel is tien procent van zijn totale activa niet te overschrijden. Als u wilt dat de financiële stabiliteit en welvaart op lange termijn te bereiken, is er een eindige hoeveelheid geld die men kan investeren in de aandelenmarkt. Dit wil niet zeggen dat alle beleggingen op de beurs zijn slecht; Echter, de overgrote meerderheid van de mensen zijn gewoon in de verkeerde lijn van het werk of hebben besloten dat het verstandiger is om van de beurs helemaal weg te houden.

Een andere belangrijke beslissing die u moet maken bij het plannen van uw financiële toekomst is hoe u uw inkomen zal verdelen. Sommige mensen willen hun inkomen verspreid over het jaar, terwijl anderen de voorkeur te verdelen hun inkomen na verloop van tijd. Beide soorten van de inkomensverdeling strategieën zijn goede manieren om uw spaargeld te verhogen, maar het is de laatste strategie die hebben meer kans om een ​​verhoging van uw netto waarde te produceren.

Je moet proberen om een ​​maandelijkse en jaarlijkse spaarquote vestigen in uw financiële portefeuille, zodat uw netto waarde niet drastisch te verhogen van jaar tot jaar. Helaas zijn de meeste mensen niet aan hun spaargeld adequaat te gebruiken op een manier die hen in staat stelt om te besparen op regelmatige basis, ondanks het feit dat dit is een uitstekende methode voor het verhogen van financiële zekerheid iemands.

Ook interessant

Financieel

Het maken van een Financiële Portefeuille - Wat Is Het?Veel mensen zijn verbaasd om te ontdekken dat veel van de belangrijkste financiële beslissinge ...

Lees verder

Leasing

Financieel voorbij: leasenLeasing is een financieel instrument waarbij een bedrijf of individu de mogelijkheid heeft om een ​​actief te zijn, zoals e ...

Lees verder

Accountants

De reden waarom Je Moet een AccountantEen professionele accountant is iemand die financiële functies, zoals financiële analyse of audits uitvoert. Ze ...

Lees verder